Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Det sundeste er helt at lade være med at spise forarbejdede kød- og fjerkræprodukter. Du bør heller ikke spise mere end 350 gram kød om ugen.
Forarbejdede kød- og fjerkræprodukter øger risikoen for tyk- og endetarmskræft. Tyk- og endetarmskræft rammer i alt 5.000 danskere om året.
Forarbejdede kød- og fjerkræprodukter er kød og fjerkræ der er saltet, modnet, røget eller behandlet på anden måde for at forbedre smagen eller holdbarheden.
Det er vigtigt at skelne mellem kød, fjerkræ og fisk, fordi de påvirker din risiko for at få kræft på en forskellig måde. Fisk er det bedste valg og kan muligvis forebygge kræft.
Kødpålæg kan erstattes af æg, ost, frugt, fisk, grøntsager og resten af hakkebøffen fra aftensmaden i går.
Giv plads til fisk, fjerkræ, æg eller bælgfrugter i middagsmaden – så spiser du automatisk mindre kød.
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17